14-02-2019
Veranderingen in ons Management

Digitec Solution hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten. Wij brengen u dan ook graag op de hoogte van een aantal belangrijke veranderingen binnen onze organisatie.

De Heer Gueubel vertrekt bij Digitec Solution om zich te gaan richten op nieuwe uitdagingen.

Vanaf heden zal ik, Olivier Mouson, het bedrijf leiden. Ik wil de heer Gueubel graag bedanken en feliciteren met zijn uitstekend werk de afgelopen jaren.

De heer Hassani gaat een nieuwe uitdaging aan binnen het bedrijf en is vanaf heden ‘Head of Digital & Innovation Development’.

Deze veranderingen in ons management brengen voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven alles in het werk stellen om u dezelfde service te garanderen als de afgelopen jaren.

Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd en danken u voor het in ons gestelde vertrouwen.

[wpdevart_facebook_comment curent_url="https://www.digitec.be/nl/2019/02/14/veranderingen-in-ons-management" order_type="social" title_text="Facebook Commentaar" title_text_color="#000000" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="monospace" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="3" ]
Wij maken gebruik van cookies
Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken, zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kan jouw internetgedrag gevolgd worden zodat wij en derde partijen de inhoud van onze advertenties aan jouw interesses en profiel kunnen aanpassen alsook herhaalde informatie vermijden. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.Lees meer over onze cookies.Deze melding verbergen