03-12-2018
Forum For The Future

DocuWare, synoniem voor productiviteit en veiligheid voor HR-teams.

Met onze platform kunt u gegevens opslaan, organiseren en opzoeken. Het digitale workflows zorgen voor een optimale benutting van de tijd door documenten toegankelijker te maken voor managers, HR-teams en andere medewerkers. Met DocuWare kunnen medewerkers door het scannen en centraliseren van informatie zich richten op het vinden van sollicitanten en niet op het beheren van documenten. Een digitale workflow maakt het mogelijk om taken toe te wijzen, kennisgevingen aan managers over te dragen en een welkomstbericht aan rekruten te sturen. Deze laatste kunnen opleidingsschema’s, inschrijvingsformulieren, wettelijke overeenkomsten, enz. bevatten.

Met Docuware wordt de informatie van elke werknemer veilig opgeslagen in één enkel bestand.

Bovendien voldoet Docuware aan de GDPR-normen omdat u uw gegevens beschermt tegen lekken, diefstal en verlies door specifieke autorisaties toe te passen.

[wpdevart_facebook_comment curent_url="https://www.digitec.be/nl/2018/12/03/forum-for-the-future-2" order_type="social" title_text="Facebook Commentaar" title_text_color="#000000" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="monospace" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="3" ]
Wij maken gebruik van cookies
Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken, zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kan jouw internetgedrag gevolgd worden zodat wij en derde partijen de inhoud van onze advertenties aan jouw interesses en profiel kunnen aanpassen alsook herhaalde informatie vermijden. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.Lees meer over onze cookies.Deze melding verbergen